Service televizoare - Plasme - LCD - LED • Garantie Panasonic, Orion, Akai • Telecomenzi originale si dedicate

TV EXPERT SERVICE EXPERTUL TELEVIZORULUI TAU
 
service reparatii tv color
   
Service Reparatii TV color

Telecomenzi dedicate

Comercializam o gama larga de telecomanzi dedicate pentru televizoare, aparate video, receivere satelit, aparate audio, DVD-uri. Modelul de telecomanda necesara se identifica dupa tipul si modelul aparatului sau dupa telecomanda originala.

Marcile de telecomenzi furnizate de noi sunt:

Telecomenzi dedicate COM»

Telecomenzile dedicate COM se remarca printr-un sortiment extins - 650 de produse inlocuiesc 75000 de telecomenzi originale, detin toate functiile telecomenzii originale, simbolurile tastelor asemanatoare cu cele originale, garantie 2 ani.
Alimentarea se face cu doua baterii de 1.5 V si distanta de operare
este de 15 m.


Telecomenzi dedicate ECOTEL»

Telecomenzile ECOTEL sunt fabricate in Europa si sunt dedicate pentru televizoare si DVD-uri. Sunt echipate cu un procesor specializat pentru comunicatii in infrarosu, special proiectat pentru telecomenzi astfel incat consumul de energie sa asigure o durata de viata cat mai mare pentru baterii. Gama este in continua expansiune, tinand pasul cu cele mai noi modele de aparate, aparute pe piata. Alimentarea se face cu doua baterii de 1.5 V.

Telecomenzi dedicate HQ»

Telecomenzile HQ sunt fabricate intr-o gama larga de modele acoperind cea mai mare parte a tipurilor de televizoare fabricate. Sunt fiabile si rezistente avand butoane de plastic.
Alimentarea se face cu doua baterii de 1.5 V.

 
 
   
Powered by INTERGATE